Ne demek?

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + kanat seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş olabilir ve sair genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm genel ağ siteleri üzere, tığ bile sitelerimizde işlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our kent you gönül disable tracking in your browser here:

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı saf otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin manzara anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hassaten bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur olur.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bapnın güzel duyu gestaltsı ve istek edilen aksesuarların kullanımı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha fazla güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün izleme fail bir firmayız.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bununla bile süflidaki kriterlere mevla olan yerlerde vahit yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin muayene şeşna aldatmaınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page